Nieuwe maatregelen voor de hele Chiro

Nieuwe maatregelen voor de hele Chiro
 
Beste ouders
Liefste leden
 
Zoals jullie waarschijnlijk al hebben opgevangen, zijn er weer een aantal dingen veranderd omtrent de chirowerking in coronatijden. We lijsten hieronder even de belangrijkste aanpassingen op. Lees deze mail daarom grondig door. 
 
Nieuwe uren
Goed nieuws: vanaf zondag 7 februari geven we ook terug Chiro aan de +12-leden! :)
Om de -12 en +12 zo veel mogelijk gescheiden te houden, hebben we onze uurregeling opnieuw aangepast. We hebben besloten om de chirozondag op te splitsen in 2 shiften die elke week afwisselen. 
 
In de tabel vinden jullie een overzicht van de uren voor de komende weken.
 
Omdat de nieuwe regels pas vanaf maandag 1 februari van kracht gaan, geven we deze zondag (31 januari) nog geen Chiro voor de Tito, Keti en Aspi. En voor de Sloebri, Speelclub en Rakwi gelden op 31/01 nog eenmalig de oude uren.
 
Bubbels van 10 + 1 activiteit per week
 
Volgens de nieuwe regels, mag elke groep nu maximum 10 leden bevatten. Voor sommige groepen is dit geen probleem, maar enkele groepen zullen zich moeten opsplitsen. Omdat dit voor elke groep anders is, wordt dit door de leiding zelf naar jullie gecommuniceerd.  Ook mag elk lid maar 1 buitenschoolse activiteit of hobby uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat als je kind naar de Chiro komt, dit ook de enige hobby van de week zal zijn. We rekenen daarbij natuurlijk op jullie eerlijkheid en gezond verstand. 
 
Chiro op verplaatsing
 
Om zo weinig mogelijk groepen op ons chiroterrein te verzamelen, hebben we besloten om zo veel mogelijk op verplaatsing Chiro te geven. Het zou dus kunnen dat er op andere plekken in Breendonk wordt afgesproken. Natuurlijk wordt dit op tijd gecommuniceerd door de leiding zelf. Het is daarom belangrijk om regelmatig de WhatsApp groepen en email na te kijken. 
 
We spelen nog steeds zo veel mogelijk buiten. Gelieve uw kind dus steeds warme en regenwerende kledij aan te doen.
 
 
Wij zijn, ondanks de maatregelen, heel blij dat we terug Chiro mogen geven en doen al het mogelijke om dit volledig veilig te laten verlopen. Bij vragen of opmerkingen kunnen jullie ons steeds contacteren via de Facebookpagina, e-mail, WhatsApp, etc. 
 
 
Met vriendelijke groeten 
De leiding en VB